Toyota – en ny favorit

Det är inte lätt att veta vad man ska köpa för bil och när det handlar om att få en pålitlig bil att gå om på räls så är det verkligen en djungel. Man har driftmedel att tänka på samtidigt som skatten och reservdelar ska bestämma om bilen är en bra investering. Sedan är det frågan om andrahandsvärdet och om man anser det vara smart att köpa en helt ny bil eller om man vill köpa en begagnad och investera i nya delar till den. Ett svårt val för många helt enkelt.

en liten sportbil toyota

När det handlar om bilar och just att köpa den rätta bilen så har många fallit på valet: Toyota. Toyota har på senare tid varit en gigant på marknaden och levererar ständigt nya och hållbara bilar. Det är allt från familjebilen som rymmer hela ligan av ”troll”, den miljövänliga hybridbilen, till den bränslesnåla småbilen. Oavsett önskemål och referenser så har Toyota det på sitt lager av bilar. Den japanska biljätten är snabbt växande och allt mer populär, så nu är bara frågan vilken av alla de toyota som man ska satsa på.

Ny eller begagnad?

De flesta vet att en begagnad bil alltid är lite bättre som köp än en helt sprillans ny bil. Och när det handlar om pålitlighet så är det viktigt att man köper en beprövad och väl använd bilmodell. Med det menas att om man vill ha en liten miljöbil som många uppskattat så är en Toyota Yaris ett bra köp, modellen har nämligen köpts och använts av ett stort antal människor i flera år, vilket betyder billiga bildelar! Dessutom visar en undersökning att Toyota har en av de mest felfria bilarna på marknaden och ligger i topp som en av de bilar med minst fel på. Är man dock mer intresserad av en sportig bil att sätta sina snygga och stylade led lampor och billampor på så är en Toyota Supra kanske det bästa valet. Anledningen för varför du som stylingfantast ska satsa på en Supra är:

  • Supran är en tacksam bil att styla när det kommer till sportbilar. Det är med en Toyota Supra som killarna ur Getaway Stockholm kör runt med och de är onekligen snabba.
  • Vingar, lampor och kjolkit är bara några av de tillbehör som man sätter på dessa bilar för att de ska bli riktigt snygga och stylade.
  • Supran är helt klart en bil som man köper begagnad och är då mer tacksam att byta delar på. Det är nämligen inte bra att modifiera en bil som kommer färsk från fabriken då andrahansvärdet direkt sjunker. I en andrahandsaffär så kan du istället höja värdet på ditt angivna pris genom att styla och snygga upp bilen.
  • Styling och racing går ofta hand i hand och därför är det ett smart val om man gillar det ena och det andra. Det är nämligen lättare att hitta tips på hur man stylar en viss bil som är populär i det avseendet framför en som anses vara en familjebil. Undantaget om det handlar om en Volvo såklart.